Julen

Jäklar vad tiden går fort. Har jobbat mycket då det varit fullt ös i butiken innan jul då alla skulle inhandla julklappar och nu efter jul då vi startat våran rea men idag är jag ledig och ska äntligen hinna med ett gympass.

Julaftonen firades hemma med barnen, Miqe och min mamma...det blev en lugn dag med mycket mat och klappar.


Jag fick ett par nya ULLE tofflor denna gång rosa ;-)


Ett jätte fint GUESS halsband som jag tyvärr inte har nån bild på än.
Dvdspelare, pengar m.m

Barnen var oxå nöjda med sina paket .

Jag och Elli på julafton:



Armar med Jonna

Är just nu fullt upp på jobbet inför julen och träningen har tyvärr blivit lidande men idag innan jobbet kom jag iväg och det blev ett armpass med Jonna. Vi körde ett tungt och snabb pass ;-) vi var båda helt slut i armarna efter precis som det ska vara ;-)




Bilder från Luciapokalen -163 cm

Här kommer lite bilder från Luciapokalen som jag lånat på Muscle.se.

Finaltjejerna -163 cm:



Alex:


Snygga ForeverFit tjejen Anna:




Super snygga Jossan:



Nettan från ForeverFit:


Elin från ForeverFit:



Anna-Jossan-Elin


Michaela Augustsson



Semiran:


Vinnaren i -163 cm GRATTIS Anna Liza Valdes!!! 




Snygga rosa glittriga naglar ;-)

Köpte ett super snyggt lack från OPI som jag har på naglarna nu:



Från THe Muppets Collection




Avgiftning påbörjad

Dax för avgiftning... Då jag under många år intagit mycket koffein bl.a. Cola, kaffe, Celcius och div förbräningstabletter så har min kropp/nervsystem blivit sjukt stressad. Så nu ska alla gifterna ut och även sockret ska bort. Ni förstår nog hur jobbigt detta kommer att bli men det är ett måste för att min kropp ska må bra igen. Kanske inte det bästa att börja avgiftningen nu när jag har barnen denna veckan men jag tror att nästa vecka blir lika jobbigt så det kvittar nog och jag kommer säkert att somna på nattningen varje kväll ;-) . Så mina vänner ha tålamod med mig och är jag seg på att höra av mig så vet ni varför.




Fitnessfestivalen 2011

Då sitter jag i bilen påväg hem från Göteborg. Helgen har som den alltid gör gått i raketfart. Träffat massa snygga tävlanden och är jätte stolt över mitt Team på Luciapokalen , alla klarade första elimineringen och 3 gick till final och till slut blev dom 6:a , 6:a och en 2:a plats till Martina ;-) Jag var coach åt underbara Alexandra som gjorde en jätte bra tävling men hamnade på en 4;e plats ( min placering förra året ) och vi är väl inte helt nöjda med den ... Jag har funderat mycket på hur 2012 ska se ut för mig och jag vill upp på scenen igen. Återkommer hur mina funderingar är...